Priopćenje za medije

U Ravnateljstvu policije danas je održan sastanak glavnog ravnatelja policije Marka Srdarevića i državne tajnice Lidije Pelivan Stipetić s međunarodnim organizacijama i nevladinim udrugama na temu postupanja prema migrantima, izbjeglicama i tražiteljima međunarodne zaštite.

 

Foto: Ilustracija  

U Ravnateljstvu policije danas, 30. siječnja 2017. godine, održan je sastanak glavnog ravnatelja policije Marka Srdarevića i državne tajnice Lidije Pelivan Stipetić s međunarodnim organizacijama i nevladinim udrugama na temu postupanja prema migrantima, izbjeglicama i tražiteljima međunarodne zaštite.

Cilj sastanka, kako je glavni ravnatelj Srdarević na početku rekao, bio je uspostava izravne i direktne partnerske komunikacije te razgovor o nastavku dosadašnje suradnje i planiranje budućih zajedničkih projekta.

Tijekom sastanka raspravljalo se o aktualnim situacijama i predloženi su zajednički oblici buduće suradnje. Zaključeno je kako je ovaj oblik komunikacije poželjan za sve sudionike sastanke te su dogovoreni i budući tematski sastanci.



Pisane vijesti