Osumnjičen za podmetanje požara

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s Centrom za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba te s II. policijskom postajom Rijeka, proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.....

FOTO:Ilustracija

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s Centrom za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba te s II. policijskom postajom Rijeka, proveli su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, a u svezi teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Sumnjiči se da je 1. veljače ove godine izazvao požar u ugostiteljskom objektu u ulici Ivana Lenca u Rijeci, čime je na štetu 31-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta nastala materijalna šteta u vrijednosti oko 750.000 kuna.  Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, 33-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.



Pisane vijesti