Očevid na mjestu pronalaska 45-godišnjeg pripanika SJP Split

Danas u 11.15 sati, nakon dojave, u mjestu Čista Velika (PU šibensko-kninska) u svojoj obiteljskoj kući pronađen je mrtav 45-godišnji muškarac pripadnik Specijalne jedinice policije Split.

Foto: ilustracija

Danas, 26. ožujka 2017., oko 11.15 sati, nakon dojave, u mjestu Čista Velika (PU šibensko-kninska) u svojoj obiteljskoj kući pronađen je mrtav 45-godišnji muškarac pripadnik Specijalne jedinice policije Split.

Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj.

Službeno oružje policijskog službenika nalazi se u službenim policijskim prostorijama i nije bilo predmet izvršenja. 

U 16, 20 sati na širem području Čiste Velike u osobnom automobilu pronađeno je tijelo ženske osobe. Okolnosti ovog događaja utvrdit će se očevidom i kriminalističkim istraživanjem. Kako se osobni automobil Mercedes E klase, registracijske oznake ŠI 611 FR dovodi u vezu s današnjim događajem pozivamo sve građane ukoliko primijete ovo vozila da obavijeste policiju na broj 192, mail policija@mup.hr ili u najbližoj policijskoj postaji.

Nešto prije 19 sati na području Tribunja uhićen je 19-godišnji hrvatski državljanin kojeg povezujemo s ovim događajima. Kriminalističko istraživanje nastavljamo.  


 



Pisane vijesti