Prevozili oko 19 kg marihuane

Temeljem naloga županijskog suda policijski i carinski službenici su pretražili osobni automobil, kojom prilikom su u preinačenom prostoru odbojnika pronašli 34 paketa, odnosno 18 921 grama marihuane.

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, 23. travnja, policijski službenici su u suradnji sa službenicima carine prilikom redovitog nadzora putnika, vozila i prtljage, pronašli oko 19 kilograma marihuane.

Kontrolirajući osobni automobil crnogorskih registracijskih oznaka i broja, uočene su preinake te krijumčarena roba u unutrašnjosti odbojnika. Temeljem naloga županijskog suda policijski i carinski službenici su pretražili osobni automobil, kojom prilikom su u preinačenom prostoru odbojnika pronašli 34 paketa, odnosno 18 921 grama marihuane. Policijski službenici su provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili sumnju da su 37-godišnjak i 28-godišnjak počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, koje će uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom u državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.



Pisane vijesti