Tri mrtve osobe u Brodarici

Tijekom jutra policijski službenici PU šibensko-kninske i Ravnateljstva policije nastavili su kriminalističko istraživanje vezano uz trostruko ubojstvo u Brodarici s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i osoba koje su povezane s ovim događajem

Foto: ilustracija

Nadopuna -  28. travnja 2017. u 9:05 sati

Kriminalističko istraživanje koje provode policijski službenici PU šibensko-kninske i Ravnateljstva policije u koordinaciji s Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku, vezano za događaje od 26. travnja u Brodarici, se nastavlja i to na okolnosti tri kaznena djela teškog ubojstva počinjena na štetu 74-godišnjaka, njegove 70-godišnje supruge i 65-godišnjaka i kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju na štetu 51-godišnjaka.

Za sva ova kaznena djela je osumnjičen 59-godišnjak, koji je zbog pokušaja samoubojstva i zadobivenih ozljeda prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, a prema posljednjim informacijama i dalje se nalazi u životnoj opasnosti.

_________________________________________

Nadopuna -  27. travnja 2017. u 9:25 sati

Tijekom jutra policijski službenici PU šibensko-kninske i Ravnateljstva policije nastavili su kriminalističko istraživanje vezano uz trostruko ubojstvo u Brodarici s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i osoba koje su povezane s ovim događajem.

Na mjestu događaja nalaze se vještaci Centra za kriminalistička istraživanja, ispitivanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' i policijski službenici PU šibensko-kninske, koji u suradnji sa ŽDO Šibenik provode očevid.  

Osumnjičeni Boris Luketa je tijekom noći prevezen u KBC Split, a prema posljednjim informacijama i dalje se nalazi u životnoj opasnosti.

_____________________________________

Nadopuna -  27. travnja 2017. u 1:45 sati

Unatoč višesatnom pregovaranju, osumnjičeni je stavio pištolj u usta iz kojeg je u 0.40 sati došlo do opaljenja. Iako su ga policijski službenici pokušali spriječiti uporabom elektrošokera, nisu uspjeli.

S ozljedama u predjelu glave, Luketa je prevezen u OB Šibenik, gdje daje znakove života.

Policijski službenici PU šibensko-kninske u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije nastavljaju kriminalističko istraživanje. 

__________________________________

Nadopuna - 26. travnja 2017. u 21:18 sati

Zatečen je naoružan Boris Luketa na širem šibenskom području. Osumnjičeni prijeti samoubojstvom, a pregovori su u tijeku. 

__________________________________

Nadopuna - 26. travnja 2017. u 20:25 sati 

Pretragom terena policijski službenici su na širem šibenskom području pronašli crveni Renault Clio, šibenskih registracijskih oznaka, za kojim je policija tragala.

Na suvozačevom mjestu pronađeno je vatreno oružje.

Za osumnjičenim Luketa Borisom (1958.) se i dalje traga.

___________________________________

Nakon zaprimljene dojave danas, 26. travnja 2017. u 16:34 sati  u obiteljskoj kući u Gomljaniku, Brodarica (PU šibensko-kninska), pronađene su dvije mrtve osobe (žena i muškarac) te nedaleko od kuće u osobnom automobilu još jedan mrtav muškarac.

Policija provodi intenzivno traganje za Luketa Borisom (1958.) iz Primoštena kojeg dovodimo u vezu s ovim događajem. Luketa je viđen na mjestu događaja te se sumnja da se udaljio s crvenim Cliom registracijskih oznaka ŠI 569 FD.

Također, policija traga za vozilom Nissan 370 Z3 crne boje ŠI 900 EM.



Pisane vijesti