Glavni ravnatelj policije posjetio PU krapinsko-zagorsku

Glavni ravnatelj policije na kolegiju je razgovarao sa prisutnima o prioritetima, smjernicama i planovima u budućem radu, a rukovoditelji naše Policijske uprave upoznali su glavnog ravnatelja o problemima s kojima se susreću na radnim mjestima te iznosili prijedloge za poboljšanje i unaprjeđenje organizacije rada

FOTO: PU krapinsko-zagorska

Danas, 27. travnja Policijsku upravu krapinsko-zagorsku posjetio je glavni ravnatelj policije Marko Srdarević te održao radni sastanak s rukovodstvom Policijske uprave predvođenim načelnikom Jakobom Bukvićem.

Glavni ravnatelj policije na kolegiju je razgovarao sa prisutnima o prioritetima, smjernicama i planovima u budućem radu, a rukovoditelji naše Policijske uprave upoznali su glavnog ravnatelja o problemima s kojima se susreću na radnim mjestima te iznosili prijedloge za poboljšanje i unaprjeđenje organizacije rada. Posebno je naglašeno kako i dalje treba nastaviti sa stvaranjem sustava policijskih vrijednosti koji se temelje na stručnosti te i dalje graditi kvalitetan sustav zadovoljnih ljudi koji će na kvalitetan način odraditi svoje zadaće.

Nakon završenog kolegija, glavi ravnatelj policije Marko Srdarević susreo se s istaknutim policijskim službenicima Policijske uprave krapinsko-zagorske. Za svoj profesionalan, odgovoran te primjeran rad u službi istaknuti su: policijski službenik u Postaje prometne policije Krapina Mario Smiljanec, vođa sektora u PP Pregrada Dražen Kunštek, vođa sektora u PP Donja Stubica Robert Horvatek, vođa ophodnje u PP Krapina Ratko Polanec, policijski službenik za obradu kriminaliteta u PP Zlatar Bistrica Vlado Jembrih, pomoćnik zapovjednika u IJP Zlatar Robert Jukić, policijski službenik u IJP Zlatar Luka Špehar, policijska službenica za zaštitu granice u PP Klanjec Anita Gorupec, policijski službenik za zaštitu granice u PGP Macelj Marko Belošević, policijski službenik za graničnu kontrolu u PGP Macelj Mihael Medvedec, kontakt policajac u PP Zabok Dražen Krznar i policijska službenica za nadzor i planiranje-za prevenciju u PU Andreja Jurić.

Glavni ravnatelj policije zahvalio je istaknutim policijskim službenicima na profesionalnom i predanom radu te poželio da budu i dalje primjer ostalim kolegama u službi.



Pisane vijesti