Prometne nesreće pored Šibenika

  15.srpnja u 9.40 sati u Primoštenu na državnoj cesti D-8 se dogodila prometna nesreća od čijih je posljedica preminuo 84-godišnji vozač.
    Do prometne nesreće je došlo kada je 52-godišnji češki državljanin upravljajući osobnim vozilom marke Škoda čeških registracijskih oznaka krećući se Dalmatinskom ulicom i dolaskom na raskrižje 

    15.srpnja u 9.40 sati u Primoštenu na državnoj cesti D-8 se dogodila prometna nesreća od čijih je posljedica preminuo 84-godišnji vozač.

    Do prometne nesreće je došlo kada je 52-godišnji češki državljanin upravljajući osobnim vozilom marke Škoda čeških registracijskih oznaka krećući se Dalmatinskom ulicom i dolaskom na raskrižje s državnom cestom D-8 oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu marke Chevrolet šibenskih registracijskih oznaka kojim je državnom cestom D-8 upravljao 84-godišnjak , pri čemu je došlo do sudara ovih vozila.

    84-godišnjak je 16.srpnja u KBC Split preminuo od posljedica ove prometne nesreće, a 71-godišnja putnica iz njegovog vozila, te 52-godišnji češki državljanin i maloljetni putnik iz češkog vozila su zadobili lakše tjelesne ozljede.

    Protiv 52-godišnjeg češkog državljanina slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.  

   

    15.srpnja u 1.15 sati u Vodicama u ulici Obala I. Juričeva Cote se dogodila prometna nesreća u kojoj je teže tjelesne ozljede zadobio 19-godišnji vozač motocikla.

    Do nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljajući motociklom marke Yamaha šibenskih registracijskih oznaka krećući se ulicom Obala I. Juričev Cote i dolaskom na raskrižje s ulicom Ante Poljička zbog neprilagođene brzine pao s motocikla.

   O ovoj prometnoj nesreći slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a 19-godišnjaku je izdan obvezni prekršajni nalog.

 

     Istog dana u 23 sata u Šibeniku u Ulici kralja Zvonimira se dogodila prometna nesreća u kojoj je 69-godišnji pješak zadobio teže tjelesne ozljede.

    Do nesreće je došlo kada je 31-godišnjak upravljajući osobnim vozilom marke Opel šibenskih registracijskih oznaka krećući se neprilagođenom brzinom na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na 69-godišnjeg pješaka.

    Protiv 31-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. 



Pisane vijesti