Osumnjičen za ubojstvo u pokušaju na području Karlovca

Provedenim kriminalističkim istraživanjem vezano za događaj fizičkog sukoba tri muške osobe u Cerovcu Vukmanićkom koji se dogodio 17. srpnja oko 22.50 sati utvrđeno je da je 45-godišnjak prilikom fizičkog sukoba s dvojicom muškaraca starih 49 i 56 godina hladnim oružjem lako ozlijedio 49-godišnjaka. Prilikom fizičkog sukoba lako je ozlijeđen i 45-godišnjak, a dvojica sudionika (45, 49) bila su pod utjecajem alkohola. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju 45-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem vezano za događaj fizičkog sukoba tri muške osobe u Cerovcu Vukmanićkom koji se dogodio 17. srpnja oko 22.50 sati utvrđeno je da je 45-godišnjak prilikom fizičkog sukoba s dvojicom muškaraca starih 49 i 56 godina hladnim oružjem lako ozlijedio 49-godišnjaka.
Prilikom fizičkog sukoba lako je ozlijeđen i 45-godišnjak, a dvojica sudionika (45, 49) bila su pod utjecajem alkohola. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju 45-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu. 



Pisane vijesti