Pronađena droga

 Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom kod kojega je jučer, u blizini obiteljske kuće na sinjskom području, pronađeno te oduzeto 14 komada stabljika indijske konoplje visine od 120 do 230 centimetara. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je prethodno na području Baškog Polja zatečen u osobnom vozilu. Kod njega je pronađena i oduzeta jedna PVC vrećica s ukupno 58,5 grama amfetamina. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Policijski  službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko  istraživanje nad 46-godišnjakom kod kojega je jučer, u blizini obiteljske kuće na sinjskom području,  pronađeno te  oduzeto 14 komada stabljika indijske konoplje visine od 120 do 230 centimetara.  Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje  nad 34-godišnjakom koji je prethodno na području Baškog Polja zatečen u osobnom vozilu. Kod njega je pronađena i oduzeta jedna  PVC vrećica s ukupno 58,5 grama amfetamina. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Pisane vijesti