Povodom Dana policije održan malonogometni turnir

Najboljim ekipama uručene su medalje i pehari, kao i najboljem vrataru Mariju Batinoviću i najboljem igraču turnira Ivanu Markoviću

Foto: MUP

Povodom Dana policije u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova održan je malonogometni turnir na kojem su sudjelovale policijske uprave i ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije.

Cjelodnevno sportsko natjecanje policijskih službenika iz cijele Republike Hrvatske održano je na više lokacija u Zagrebu uz nesebičnu potporu policijskih službenika uključenih u Organizacijski odbor i uz pomoć policijske udruge IPA  Zagreb.

Na sportskom planu vidjeli smo kvalitetan mali nogomet – Futsal  i uz dosta iznenađenja i neizvjesnosti najuspješnije su bile Policijske uprave: brodsko-posavska (četvrto mjesto), vukovarsko-srijemska (treće mjesto), primorsko-goranska (drugo mjesto), dok je pobjednik turnira Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Najboljim ekipama uručene su medalje i pehari, kao i najboljem vrataru Mariju Batinoviću i najboljem igraču turnira Ivanu Markoviću. 

Ozračje u kojem je proteklo natjecanje, uz primjereno ponašanje svih natjecatelja i uz odaziv velikog broja mladih policijskih službenika, dalo je dodatni pozitivni učinak kako na sportskom planu tako i na dostojnom obilježavanju našeg i Vašeg Dana policije kojeg vam svi sudionici sportskog susreta od srca čestitaju.



Pisane vijesti