Tražimo pomoć građana u svezi prometne nesreće

U četvrtak, 19. listopada oko 13.10 sati, na raskrižju ulica Sajmište i Dražena Petrovića u Petrinji, nepoznati vozač je upravljajući vozilom VW Caddy udario 78-godišnjeg biciklista i pobjegao s mjesta događaja, dok je biciklist zadobio teške 
 

Foto:  Ilustracija

U četvrtak, 19. listopada oko 13.10 sati, na raskrižju ulica Sajmište i Dražena Petrovića u Petrinji, nepoznati vozač je upravljajući vozilom VW Caddy udario 78-godišnjeg biciklista i pobjegao s mjesta događaja, dok je biciklist zadobio teške tjelesne ozljede.

U svezi ove prometne nesreće traga se za automobilom marke „VW“, oblika karoserije „Caddy“, bijele boje, registracije ZG 5522-GE, s mogućim oštećenjima na prednjoj strani i jednom registracijskom pločicom, kao i za vozačem koji je u trenutku prometne nesreće upravljao navedenim vozilom.

Pozivamo građane da sve korisne informacije dojave Policijskoj postaji Petrinja na broj telefona 044/560-539 ili 192 te putem elektroničke pošte na adresu pp.petrinja@mup.hr. Jednako tako građani korisne informacije mogu dati i u njima najbližoj policijskoj postaji.