Osumnjičen za prijetnju policijskom službeniku u Rijeci

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Kazneno djelo je počinio 24. listopada u Rijeci na štetu policijskog 

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Kazneno djelo je počinio 24. listopada u Rijeci na štetu policijskog službenika, koji je intervenirao zbog narušavanja javnog reda i mira. Policija je jučer u ranim jutarnjim satima intervenirala temeljem dojave građana o narušavanju javnog reda i mira na području Mlake u Rijeci. U narušavanju su uz osumnjičenoga sudjelovala još četvorica hrvatskih državljana.  

Po završetku kriminalističkog istraživanja 21-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Svi sudionici ovog događaja prekršajno su prijavljeni   temeljem odredbi Zakona o prekršajima javnog reda i mira zbog vike i galame na javnom mjestu te vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika,  a  dio od njih i zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.



Pisane vijesti