Požar u ostavi i štaglju

U srijedu, 08. studenog u Obrovnici je došlo do požara u ostavi obiteljske kuće, a u Prgomelju na gospodarskom objektu.

Foto: ilustracija         

          U srijedu, 08. studenog oko 20.30 sata u Obrovnici, došlo je do požara u ostavi obiteljske kuće u kojoj se nalazila ledenica za duboko zamrzavanje mesa. Vatrogasci su ugasili požar, te je prilikom požara došlo do nastanka materijalne štete samo u navedenoj prostoriji. Očevidom požara je utvrđeno da je do požara došlo uslijed neispravne električne instalacije na ledenici. Oštećena nastalu materijalnu štetu cijeni na iznos od 5000 kuna.

          Istog dana, u 22.55 sati, u Prgomelju, došlo je do požara na štaglju vlasništvo 74-godišnje mještanke u kojem se nalazilo 50 rolo bala sjena vlasništvo 30-godišnjaka a za koji je očevidom utvrđeno da je kao uzrok požara isključen tehnički uzrok nastanka požara već se radi o namjernoj paljevini. Požarom je u potpunosti izgorio štagalj u kojem se nalazilo 50 rolo bala sijena, a koje su također u potpunosti izgorjele. Tom prilikom u potpunosti je izgorjelo i krovište staje koje je bilo vezano na štagalj.

           Nastalu štetu vlasnica gospodarskog objekta cijeni na iznos od više desetaka tisuća kuna, a vezano uz navedeni događaj slijedi kriminalističko istraživanje.



Pisane vijesti