Provedena javna dražba u PU virovitičko-podravskoj

Danas 17. studenoga u PU virovitičko-podravskoj, provedena je najavljena javna dražbapronađenih i napuštenih bicikala, radio kazetofona, ribičkih štapova i aluminijskih ljestava. Na najavljenu javnu dražbu došlo je oko 100 zainteresiranih

Danas 17. studenoga u PU virovitičko-podravskoj, provedena je najavljena javna dražbapronađenih i napuštenih bicikala, radio kazetofona, ribičkih štapova i aluminijskih ljestava. Na najavljenu javnu dražbu došlo je oko 100 zainteresiranih ljudi, koji su sat vremena prije početka dražbe, razgledali ponuđene predmete, a nakon toga je u 11 sati počelo javno nadmetanje. 
  Od ponuđenih 32  bicikala svi su bili prodani, a raspon cijena prodanih bicikala je bio od 30 kuna do 700 kuna. Auto – radio kazetofoni i ribički štapovi, postigli su nešto manje cijene, dok su aluminijske ljestve prodane za iznos od 610 kuna. Najbolji ponuđači su uplatili kupovnu cijenu odmah nakon dražbe. Prikupljena novčana sredstva od javne dražbe, biti će uplaćena u državni proračun Republike hrvatske.