Poziv na testiranje

OSIJEK - Poziv na testiranje kandidatima/kinjama koji/e su podnijeli/e pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu.

 

 

 

 

 

POLICIJSKA UPRAVA OSJEČKO-BARANJSKA

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu osječko-baranjsku

objavljenog u Narodnim novinama, broj: 104/2017 od 25.10.2017. godine

 

POZIV NA TESTIRANJE

KANDIDATIMA/KINJAMA – SVIMA

koji/e su podnijeli/e pravovremene i uredne prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu osječko-baranjsku, objavljenog u Narodnim novinama, broj: 104/2017 od 25.10.2017. godine

 

TESTIRANJE SE PROVODI ZA SLIJEDEĆA RADNA MJESTA

(redni broj radnog mjesta iz javnog natječaja):

 

1.    POLICIJSKA POSTAJA BELI MANASTIR

               -       upravni referent, 1 izvršitelj

2.     ODJEL ZA INFORMATIKU I KOMUNIKACIJE

-       policijski tehničar za komunikacije, 1 izvršitelj

 

ODRŽAVANJE PISMENOG TESTIRANJA I RAZGOVORA

četvrtak, 07. 12. 2017. godine(četvrtak) u Osijeku, Trg Lavoslava Ružičke 1, 31000 Osijek

-       dolazak kandidata/kinja u Policijsku upravu osječko-baranjsku, Trg Lavoslava Ružičke 1, 31000 Osijek najmanje 15 minuta prije početka pismenog testiranja i provjera osobnih podataka

-       u 10:00 sati - pisani test za radno mjesto upravni referent - Policijska postaja Beli Manastir i

-       u 11,00 sati - pisani test za radno mjesto policijski tehničar za komunikacije  - Odjel za informatiku i komunikacije

Provjera znanja će se provesti pisanim testom provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se kandidat prijavio.

Policijska uprava osječko-baranjska zadržava pravo da unutar zadanog termina promijeni redoslijed testiranja o čemu će kandidati/kinje biti usmeno obaviješteni/e.

Kandidati koji ispunjavaju uvjete javnog natječaja biti će obavješteni i putem telefona o vremenu održavanja testiranja.

Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave osječko-baranjske, koje možete pogledati OVDJE  istovremeno s objavom javnog natječaja.

 

Kandidati koji nisu podnijeli pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na javni natječaj te im se dostavlja pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom prijavljenim na javni natječaj.

Sve dodatne informacije kandidati/kinje mogu dobiti na telefone 031 237-182.

 

PRAVILA TESTIRANJA

1. Po dolasku na provjeru znanja, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje

odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na javni natječaj za radna mjesta za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.

NAPOMENA: Kandidati/kinje koji dođu nakon 10,00 sati, odnosno nakon 11,00 sati u zgradu Policijske uprave osječko-baranjske, neće moći pristupiti testiranju.

2. Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata/kinja, kandidati/kinje će biti upućeni u dvoranu gdje će se održavati testiranje znanja potrebnog za obavljanje poslova radnih mjesta za koje se raspisuje javni natječaj.

Molimo ponesite kemijske olovke.

3. Za svaki dio provjere znanja, sposobnosti i vještina, kandidatima/kinjama se dodjeljuje od 0 do 10 bodova. Smatra se da su kandidati/kinje zadovoljili/e na testiranju ako su za svaki dio provjere znanja, sposobnosti i vještina dobili/e najmanje 5 bodova.

4. Za vrijeme provjere znanja i sposobnosti nije dopušteno:

- koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama;

- koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva;

- napuštati prostoriju u kojoj se provjera odvija bez odobrenja osobe koja provodi testiranje;

- razgovarati s ostalim kandidatima/kinjama niti na drugi način remetiti koncentraciju kandidata/kinja;

- prepisivati od ostalih kandidata.

 

Ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila iz točke 4. bit će udaljen/a s provjere znanja, a njegov / njezin rezultat Komisija neće priznati niti ocijeniti.

5. S kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na pisanom djelu testiranja bit će održan razgovor (intervju).

 

Kandidati koji ne ostvare najmanje 5 bodova na pismenom djelu provjere, ne mogu pristupiti intervjuu. Komisija će u razgovoru s kandidatima utvrditi znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju za rad, interese te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Rezultati razgovora (intervjua) boduju se na isti način kao i testiranje, tj. svakom pojedinom kandidatu/kinji se dodjeljuje određeni broj bodova od 0 do 10.

Razgovori s kandidatima/kinjama će se održavati dana 12.12.2017. godine i 13.12.2017 godine (utorak i srijeda) u prostorijama Policijske uprave osječko-baranjske, Osijek, Trg Lavoslava Ružičke 1.

Kandidati/kinje će o točnom vremenu održavanja razgovora biti obaviješteni/e telefonom.

 

NAPOMENA: Za vrijeme boravka u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj kandidati/kinje su dužni/e poštivati kućni red i postupati prema uputama voditelja/ica testiranja i drugih službenih osoba. U slučaju kršenja kućnog reda i nepridržavanja uputa službenih osoba, kandidati/kinje će biti upozoreni/e na primjeren način, a ako se i dalje nastave neprimjereno ponašati, bit će udaljeni/e s testiranja te će se smatrati da su odustali/e od daljnjeg postupka testiranja.