Rekonstrukcija i adaptacija Prihvatilišta za tražitelje azila

Samostalni sektor za Schengensku koordinaciju i fondove Europske unije je 1. rujna 2017. godine donio Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Rekonstrukcija i adaptacija Prihvatilišta za tražitelje azila u Zagrebu“ 

Samostalni sektor za Schengensku koordinaciju i fondove Europske unije je 1. rujna 2017. godine donio Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Rekonstrukcija i adaptacija Prihvatilišta za tražitelje azila u Zagrebu“ te Odluku o dodjeli dodatnih financijskih sredstava za provedbu projekta „Rekonstrukcija i adaptacija Prihvatilišta za tražitelje azila u Zagrebu“ od 8. prosinca 2017. godine, u okviru Fonda za azil, migracije i integraciju. Svrha ovog projekta je rekonstrukcija i adaptacija Prihvatilišta za tražitelje azila u Zagrebu.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.620.625,00 eura, od čega će se 75 posto ukupnih opravdanih troškova projekta sufinancirati sredstvima Fonda za azil, migracije i integraciju, a 25 posto opravdanih troškova projekta sufinancirat će se iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Nacionalni program AMIF

Odluka od 1. rujna 2017.

Odluka od 8. prosinca 2017.



Pisane vijesti