Blagoslov djelatnika i prostorija Ministarstva unutarnjih poslova

Djelatnici MUP-a uputili su molitvu i za sve poginule i nestale branitelje i policajce u Domovinskom ratu kao i za njihove obitelji koje su ostale bez svojih najbližih

Foto: MUP

Vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj monsinjor Jure Bogdan blagoslovio je danas, 24. siječnja djelatnike i prostorije Ministarstva unutarnjih poslova.

Vojni ordinarij monsinjor Jure Bogdan zaželio je prisutnima sretnu i blagoslovljenu novu godinu, a nakon što su svi otpjevali pjesmu „Narodi nam se“ pojasnio je razloge blagoslova djelatnika i njihovih radnih prostorija te ih pozvao da mole za božji blagoslov.

„Svemogući vječni Bože blagoslovi nas i naše uredske prostorije. Udjeli svima nama srce koje će se spremno i nesebično darivati. Obrati nas svojom dobrotom i odlučnošću da savjesno i odgovorno obavljamo svoje dužnosti na dobro svih ljudi, poglavito djelatnika u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova te dobra naše domovine poprimi u našega Gospodina Isusa Krista, koji je prošao zemljom čineći dobro“, riječi su monsinjora Jure Bogdana.

Nakon što je policijski kapelan Stjepan Harjač pročitao poslanicu sv. Pavla apostola Efežanima, pročitao je i molitvu u kojoj je između ostalog naglasio kako ljubav prema domovini treba uvijek biti ispred naših osobnih interesa te da svi djelatnici MUP-a i policijski službenici svoj poziv trebaju doživljavati kao radosno služenje domovini.

Djelatnici MUP-a uputili su molitvu i za sve poginule i nestale branitelje i policajce u Domovinskom ratu kao i za njihove obitelji koje su ostale bez svojih najbližih.

Vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj monsinjor Jure Bogdan je tijekom današnjeg dana blagoslovio djelatnike i prostorije Ravnateljstva policije kao i Prihvatnog centra u Ježevu. 



Pisane vijesti