Polaznici Policijske škole "Josip Jović"na orijentacijskom natjecanju

Kao prije dva tjedna u Zagrebu na PMF-u, slično natjecanje se održalo u noćnoj orijentaciji unutar zgrade I. Osnovne škole u Varaždinu koje je organizirao orijentacijski klub „Ivan Merz“ zajedno s Hrvatskim planinarskim društvom “MIV“ iz Varaždina

Članovi orijentacijske sekcije Policijske škole „Josip Jović“ i ovaj vikend 24. veljače sudjelovali su na orijentacijskom natjecanju, ali ovaj put u I. Osnovnoj školi Varaždin.

Kao prije dva tjedna  u Zagrebu na PMF-u, slično natjecanje se održalo u noćnoj orijentaciji unutar zgrade I. Osnovne škole u Varaždinu koje je organizirao orijentacijski klub „Ivan Merz“ zajedno s Hrvatskim planinarskim društvom “MIV“ iz Varaždina.

Na natjecanju je sudjelovalo više od 80 natjecatelja, od toga 12 polaznika Policijske škole „Josip Jović“. Sudjelovali su u utrci po hodnicima i učionicama zgrade osnovne škole nastojeći u što kraćem vremenu pronaći  17 zadanih točaka. Svaki je natjecatelj imao svoje startno vrijeme i kategoriju, a u orijentaciji mračnim hodnicima pomogla im je karta i baterijska svjetiljka. Svi polaznici policijske škole uspješno su završili utrku koja im je donijela značajno iskustvo u ovoj disciplini.



Pisane vijesti