Požar na kući i gospodarskom objektu

Tijekom vikenda u policiji su zaprimljene dvije dojave o požarima. U prvom slučaju dana 3. ožujka, oko 12.15 sati, došlo je do požara na krovištu obiteljske kuće u Novoj Kapeli, a u drugom slučaju na gospodarskom objektu u Starom Slatiniku i to noćas, oko 0.30 sati, kada je  

Foto: IlustracijaU brodsko-posavska

Dana 3. ožujka, oko 12.15 sati, došlo je do požara na krovištu obiteljske kuće u Novoj Kapeli u kojem nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevidom policijskih službenika u nazočnosti inspektora zaštite od požara utvrđeno je, da je do požara došlo zbog prijenosa topline sa dimnjaka, koji se nalazi na vanjskoj strani kuće, te se pritom zapalio dio krovišta. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nova Kapela.

Noćas, oko 0.30 sati, u policiji je zaprimljena dojava o požaru na gospodarskom objektu, u Starom Slatiniku. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici koji su potvrdili istinitost dojave. U požaru, koji su oko 3.15 sati, ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brodski Stupnik i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krajačići, nije bilo ozlijeđenih osoba.  Jutros je obavljenim očevidom utvrđeno da je do požara došlo zbog prijenosa topline sa sijalice na drvene predmete unutar zečinjaka. Požar se iz unutrašnjosti gospodarskog objekta, proširio na krovište koje je u cijelost izgorjelo. Policija o požaru dostavlja obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Pisane vijesti