Požari na obiteljskoj kući i u garaži

U noći, 18. ožujka oko 3.40 sati, u mjestu Letovanić na lekeničkom području, u kupaonici obiteljske kuće 51-godišnjeg vlasnika, najvjerojatnije zbog kvara električnih instalacija izbio je požar koji se proširio na još dvije sobe i dvije trećine krovišta koje je izgorjelo. Požar su ugasili

Foto: Ilustracija

U noći, 18. ožujka oko 3.40 sati, u mjestu Letovanić na lekeničkom području, u kupaonici obiteljske kuće 51-godišnjeg vlasnika, najvjerojatnije zbog kvara električnih instalacija izbio je požar koji se proširio na još dvije sobe i dvije trećine krovišta koje je izgorjelo. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Lekenik i Letovanić, a oštećeni materijalnu štetu procjenjuje na oko 100.000 kuna.

U podnevnim satima istog dana u garaži 62-godišnjeg vlasnika u Donjem Krivaju u Voloderu na popovačkom području, zbog kvara na zračnom električnom kompresoru buknuo je požar koji se proširio na okolni gorivi materijal i osobni automobil Kia Sportage na kojem je vatra zahvatila pneumatik i pvc dijelove na stražnjem dijelu. Vlasnik je vozilo izgurao iz garaže te požar ugasio uz pomoć pristiglih policajaca.  Materijalna šteta iznosi oko 30.000 kuna.



Pisane vijesti