Prva mjesta za buduće policajce na prvenstvu u orijentacijskom trčanju

Članovi orijentacijske sekcije policijske škole „Josip Jović“ sudjelovali su 16. i 17. ožujka na prvenstvu Hrvatske u orijentacijskom trčanju u Donjem Mihojcu i Našicama.

Članovi orijentacijske sekcije policijske škole „Josip Jović“  sudjelovali su 16. i 17. ožujka  na prvenstvu Hrvatske u orijentacijskom trčanju u Donjem Mihojcu i Našicama.

Polaznici su sudjelovali na prvenstvu Hrvatske u kratkim stazama koja su se održavala u gradu po parkovima. U kišnim i hladnim uvijetima polaznici su osvojili prva tri mjesta u kategoriji Open L. Slijedećeg dana natjecali su se u šumama kod Našičkog jezera i u istoj kategoriji osvojili prva dva mjesta.

Uz polaznike na natjecanju je sudjelovao i policijski službenik PPRP Lučko, Antonio Martinović, koji je prvog dana osvojio treće mjesto dok je na prvenstvu  sudjelovalo oko 200 natjecatelja iz Madžarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Medalje u kategoriji Open L su osvojili prvi dan: prvo mjesto Luka Svoren polaznik, drugo mjesto Matija Modrić polaznik, a treće mjesto policijski službenik PPRP Antonio Martinović. Slijedeći dan u istoj kategoriji prvo mjesto je osvojio Matija Modrić, a drugo mjesto Luka Svoren.

Medalje u prvom danu prvenstva osvojili su Luka Svoren (I. mjesto), Matija Modrić (II. mjesto) te Antonio Marinović (III. mjesto). Drugog dana Matija Modrić bio je prvi, a Luka Svoren drugi.



Pisane vijesti