Posjetite nas na Danu otvorenih vrata i odlučite se za zanimanje policajac

Foto: MUP

S ciljem privlačenja što većeg broja zainteresiranih kandidata za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018./2019. Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenuli su niz promotivnih aktivnosti.

U sklopu tog programa Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ uz pomoć i podršku Policijske uprave karlovačke će u utorak 27. ožujka 2018. s početkom u 10,30 sati u športskoj dvorani Ekonomsko-turističke škole u Karlovcu, Ul. Frana Kurelca 2, održati Dan otvorenih vrata, kojom prilikom će se u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2018./2019. godinu promovirati rad Policijske škole „Josip Jović“.

U vrijeme provođenja aktivnosti u športskoj dvorani će biti postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, a na kojim će se zainteresirani moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična i interventna policija, protueksplozijski odjel, prevencija) te razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokažu interes.

Tijekom programa čelnici Policijske akademije, Policijske škole „Josip Jović“ i Policijske uprave karlovačke upoznat će prisutne sa svim pitanjima vezanim za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018./2019.godinu.

Pozivamo sve one koji su završili srednju školu u četverogodišnjem trajanju, hrvatski su državljani, mlađi su od 28 godina i imaju želju postati policajac/policajka, da 27. ožujka 2018. dođu u športsku dvoranu Ekonomsko-turističke škole na Dan otvorenih vrata gdje će dobiti sve potrebne informacije.

Ujedno, pozivamo i sve ostale građane koji se žele upoznati s radom policije, da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata u Karlovcu. 

Program aktivnosti i natječaj za prijem koji je otvoren do 6. srpnja 2018. godine možete pogledati u korisnim linkovima.