Glavni ravnatelj policije posjetio PU zadarsku i PU ličko-senjsku

Danas je Glavni ravnatelj policije Nikola Milina, zajedno s načelnicom Ureda Glavnog ravnatelja policije Adrijanom Bago, posjetio Policijsku upravu zadarsku i ličko-senjsku gdje je održao sastanak s načelnicima tih policijskih uprava

Danas je Glavni ravnatelj policije Nikola Milina, zajedno s načelnicom Ureda Glavnog ravnatelja policije Adrijanom Bago, posjetio Policijsku upravu zadarsku i ličko-senjsku gdje je održao sastanak s načelnicima tih policijskih uprava.

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina i načelnica Ureda Glavnog ravnatelja policije Adrijana Bago posjetili su Postaju granične policije Donji Srb i održali sastanak s načelnicima Policijske uprave zadarske Antonom Dražina i Policijske uprave ličko-senjske Josipom Biljanom te načelnikom postaje Tomislavom Ivandićem. Glavni ravnatelj upoznao se s radom policijske postaje i stanjem sigurnosti na njenom postajnom području, s naglaskom na stanje na državnoj granici s BiH i radom policije u suzbijanju ilegalnih prelazaka i drugih oblika prekograničnog kriminala.

Također se upoznao s uvjetima rada u novootvorenoj zgradi policijske postaje te se zadržao u razgovoru  s policijskim službenicima kojima je izrazio razumijevanje i podršku u njihovom radu te ih pohvalio za rezultate ostvarene njihovim radom i zalaganjem.

Načelnici Dražina, Biljan i Ivandić upoznali su ga s tekućom problematikom i vidovima suradnje dviju uprava u pograničnom području te naporima koje poduzimaju kako bi održali povoljno stanje sigurnosti.

Glavni ravnatelj policije posjetio policijske postaje Donji Lapac i Korenica

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina danas je s načelnikom Policijske uprave ličko-senjske Josipom Biljanom posjetio Policijsku postaju Donji Lapac i održao sastanak s načelnikom policijske postaje Stjepanom Sabljićem, kojom prilikom se upoznao sa radom policijske postaje i stanjem sigurnosti.

Potom je obišao i Stacionar gdje su smješteni policijski službenici, gdje je popričao s njima o uvjetima smještaja i rada, s kojima su policijski službenici izrazito zadovoljni, a glavni ravnatelj policije izrazio im je daljnju podršku u njihovom radu.



Pisane vijesti