Križevci: Prometna nesreća s poginulom osobom

U petak, 22. lipnja, oko 20.35 sati u Križevcima u Zagarskoj ulici za sada neutvrđen vozač upravljao je osobnim automobilom VW Polo križevačke registracijske oznake u smjeru Ulice Pušća.

Foto: Ilustracija 

U petak, 22. lipnja, oko 20.35 sati u Križevcima u Zagarskoj ulici za sada  neutvrđen vozač upravljao je osobnim automobilom VW Polo križevačke registracijske oznake u smjeru Ulice Pušća. Uslijed neprilagođene brzine te stanju i osobinama ceste u blagom desnom zavoju vozilo je prešlo na suprotnu stranu kolnika, udarilo u kante za smeće, bočnom stranom vozila u ugao kuće i prevrnulo se na krov. Tom prilikom došlo je do otpadanja prednjeg kotača, koji je udario u propisno parkirani osobni automobil.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 24 – godišnjak, dok je drugi 34 – godišnjak iz vozila zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica.

Slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja vozača koji je upravljao vozilom. 

Očevid je obavila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Križevci. 

Zbog obavljanja očevida od 21.17 do 3.10 sati za sav promet bila je zatvorena Zagorska ulica, a promet se odvijao obilazno Ulicom Pušća- F. supila - F. Markovića-Kalnička - Varaždinska i obrnuto.



Pisane vijesti