NAJAVA: Izvješćivanje predsjednika Vlade RH o tijeku protupožarne sezone 2018.

Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. godine u prostorijama Centra za koordinaciju, vođenje i gaženje požara na priobalju (Mala sala) Operativnog vatrogasnog zapovjedništva u Divuljama, održat će se radni sastanak na kojem će pripadnici vatrogastva, hrvatske vojske i policije, predvođeni potpredsjednikom Vlade i ministrom obrane Damirom Krstičevićem i ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem te glavnim vatrogasnim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem, izvijestiti predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića o tijeku protupožarne sezone 2018. godine.

Predviđen je prijavak i obilazak postroja vatrogasnih, vojnih i policijskih snaga te obilazak Operativnog vatrogasnog zapovjedništva, kao i izjava za medije u 10:20 sati ispred objekta.

NAPOMENA:

Molimo predstavnike medija koji žele popratiti događanja u Divuljama da svoje prijave pošalju na adresu policija@mup.hr, najkasnije do nedjelje, 19. kolovoza 2018. do 9 sati. Prijave trebaju sadržavati ime i prezime, naziv medijske kuće, broj osobne iskaznice i broj mobitela.

Također molimo da prijavljeni predstavnici medija  u ponedjeljak, 20. kolovoza u Operativno vatrogasno zapovjedništvo u Divuljama dođu najkasnije do 9:15 sati



Pisane vijesti