Projekt: „Izrada aplikativnog rješenja na Geografskom informacijskom sustavu za potrebe granične policije“

Svrha projekta  je nadogradnja postojećeg Geografskog informacijskog sustava radi kvalitetne razmjene informacija na državnoj granici

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove europske 16. studenog 2020. godine donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Izrada aplikativnog rješenja na Geografskom informacijskom sustavu za potrebe granične policije“ u okviru Fonda za unutarnju sigurnost, Instrumenta za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza.

Svrha projekta „Izrada aplikativnog rješenja na Geografskom informacijskom sustavu za potrebe granične policije“ je nadogradnja postojećeg Geografskog informacijskog sustava radi kvalitetne razmjene informacija te prikaza detaljne i slojevite operativne i analitičke slike stanja na državnoj granici.

Ukupna vrijednost ovog projekta iznosi 33.000,00 €, od čega se 90 posto ukupnih opravdanih troškova projekta sufinancira sredstvima Fonda za unutarnju sigurnost, a 10 posto sredstava je učešće Republike Hrvatske.

 

Pisane vijesti | Projekti | Vanjski i europski poslovi