Poziv na zdravstveni pregled kandidatima/kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka

Zdravstveni pregledi provodit će se od 26. do 30. rujna 2022. godine

FOTO: Ilustracija

Na temelju selekcijsko-razredbenog postupka, a nakon provjere osobne dostojnosti za obavljanje policijske službe, poziva se na zdravstveni pregled dio kandidata/kandidatkinja koji su zadovoljili na testiranjima za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih.

Zdravstveni pregledi provodit će se od 26. do 30. rujna 2022. godine.

Kandidati su na zdravstveni pregled dužni pristupiti sa zaštitnim maskama.
 
Kandidati moraju doći u Dom zdravlja MUP-a, Zagreb, Šarengradska 3, Medicina rada (II. kat – soba 203) u 7.00 sati, natašte te sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i potvrdu izabranog liječnika.

Obavijest o datumu liječničkog pregleda pozvani kandidati doznat će klikom OVDJE.

Ukoliko kandidat nosi leće, ne smije ih nositi tri dana prije liječničkog pregleda te na pregled doći bez njih.
 
Prije dolaska na utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, kandidati moraju od svog izabranog liječnika opće prakse pribaviti potvrdu da nisu bolovali i da ne boluju od  psihičkih i  kroničnih tjelesnih bolesti.
Ukoliko su bolovali od naprijed navedenih bolesti, moraju donijeti kompletnu medicinsku dokumentaciju iz koje će biti razvidan tijek i način liječenja bolesti.

Ako kandidati imaju bilo kakve tegobe slične simptomima COVID-19 virusa/ili su u samoizolaciji trebaju odgoditi pregled.
 
Potvrdu izabranog liječnika, koju će popuniti izabrani liječnik kandidata, kandidat treba donijeti na zdravstveni pregled u Dom zdravlja MUP-a.
 
Kandidat / kandidatkinja koji se ne odazove pozivu na zdravstveni pregled bit će isključen iz natječajnog postupka.

Pisane vijesti | Odgoj i obrazovanje