NAJAVA: Policijski službenici izgradili novu kuću šesteročlanoj obitelji iz Cerne

Zahvaljujući uloženom naporu dvojice policajaca ali i nesebičnoj pomoći mnogih ljudi, obitelj Đaković dobila je novi dom.

Prije nepunih sedam mjeseci, uoči Božićnih blagdana prošle godine, policijski službenici PP Županja pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći za izgradnju novog doma šesteročlane obitelji Mirka Đakovića iz Cerne. Ganuti uvjetima u kojima je živjela ova socijalno ugrožena obitelj, kontakt policajac Bono Tomašević i vođa sektora Nikola Kajkić pokrenuli su ovu plemenitu akciju kojoj se ubrzo odazvala šira javnost.Radi prikupljanja potrebnih novčanih sredstava ovi policijski službenici su na ime obitelji Đaković u Hrvatskoj poštanskoj banci otvorili žiro-račun broj: 3100029608.
Zahvaljujući uloženom naporu dvojice policajaca ali i nesebičnoj pomoći mnogih ljudi, obitelj Đaković dobila je novi dom.

U petak 13. srpnja 2007. godine u 11.00 sati u dvorištu nove kuće, Velika Cerna 71, bit će upriličena primopredaja ključeva obitelji Đaković kojoj će, kako se očekuje, uz predstavnike Ministarstva unutarnjih poslova RH i predstavnike PU Vukovarsko-srijemske, nazočiti i predstavnici županijske, općinske i crkvene vlasti.

Povodom useljenja u novu obiteljsku kuću, u 12.30 sati u hotelu „Kunjevci", uz glavnu cestu Vinkovci - Županja, održat će se zahvalna svečanost na kojoj će biti uručene zahvalnice ministra unutarnjih poslova RH svima onima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta.



Stranica