Radni sastanak predstavnika Ravnateljstva policije i predstavnika SECI Centra

Na sastanku su s FBI-em dogovarani detalji oko donacije tehničke opreme u iznosu od oko 30 000 dolara i to opreme za suzbijanje prekograničnog kriminaliteta u PU istarskoj, PP Buje, PP Buzet te PP Umag. Predstavniku FBI uručena je lista potrebne tehničke i informatičke opreme potrebne pogranične policije...

Dana 16. srpnja 2007. godine održan je radni sastanak između predstavnika Ravnateljstva policije te predstavnika SECI Centra. Sastanku su nazočili načelnik Uprave za granicu Nikola Milina, načelnik Uprave kriminalističke policije Darko Dundović te predstavnik FBI u sklopu SECI Centra Mike Poiroux i hrvatski časnik za vezu u SECI Centru Milan Miletić.

Na sastanku su s FBI-em dogovarani detalji oko donacije tehničke opreme u iznosu od oko 30 000 dolara i to opreme za suzbijanje prekograničnog kriminaliteta u PU istarskoj, PP Buje, PP Buzet te PP Umag. Predstavniku FBI uručena je lista potrebne tehničke i informatičke opreme potrebne pogranične policije.

Temeljem odluke SECI komisije za dodjelu mjesečnih nagrada, hrvatski časnik za vezu SECI Centra Milan Miletić uručio je nagradu u iznosu od 250 dolara policijskom službeniku Sektora kriminalističke policije, PU zagrebačke Damiru Smjerogu za uspješno učestvovanje u realizaciji međunarodne policijske akcije na sprječavanju ilegalnih migracija u operativnoj akciji „Put“.
  


Stranica