PUZ zaposlio 28 novih djelatnika za rad na šalterima

Budući je Ministarstvo unutarnjih poslova očekivalo povećan broj građana, koji će tijekom ljetnih mjeseci rješavati statusna pitanja, od ponedjeljka, 23. srpnja, u Policijskoj upravi zagrebačkoj, na šalterima za obavljanje poslova prometnih isprava, prijavništva, osobnih iskaznica i putovnica, započet će s radom 28 novoprimljenih djelatnika.

Natječaj je kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područne službe u Zagrebu objavljen 10. svibnja ove godine, te su se na njega prijavila 163 kandidata, koji su podnijeli ukupno 311 molbi za raspisanih 8 radnih mjesta.

Od novoprimljenih 28 djelatnika, 17 će ih raditi na poslovima prometnih isprava u Heinzelovoj ulici, dok će njih 6 raditi na poslovima prijavništva, osobnih iskaznica i putovnica u Petrinjskoj ulici u Zagrebu. Na iste poslove u Policijskoj postaji Samobor primljeno je dvoje novih djelatnika i po jedan u PP Velika Gorica, Sesvete i Zaprešić.

Uz skorašnje uvođenje obavijesti o gotovim dokumentima, koje će kao SMS dobivati građani na svoje mobilne telefone, nadamo se da će i zaposlenje novih djelatnika za rad s građanima znatno smanjiti gužve i redove na šalterima.  



Stranica