Zlouporabe opojnih droga

 

Jučer, 13. rujna u 21.45 sati u namjeri ulaska u Republiku Hrvatsku preko Međunarodnog graničnog prijelaza „Macelj“, graničnoj kontroli osobnim automobilom austrijskih nacionalnih oznaka pristupio je 27 - godišnji austrijski državljanin. Pregledom osobe i vozila od strane policijskih i carinskih službenika pronađeno je 22,3 grama opojne droge tip "marihuana". Osumnjičeni je uhićen i kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Istoga dana u 23.45 sati, u namjeri ulaska u Republiku Hrvatsku preko Međunarodnog graničnog prijelaza „Macelj“, graničnoj kontroli osobnim automobilom austrijskih nacionalnih oznaka pristupio je 31 - godišnji austrijski državljanin. Pregledom osobe i vozila od strane policijskih i carinskih službenika pronađena su 2 grama opojne droge tip "marihuana". Osumnjičeni je uhićen i kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Danas, 14. rujna u 2.30 sati graničnoj kontroli također na Međunarodnom graničnom prijelazu „Macelj“ pristupio je 30 - godišnji češki državljanin kao putnik u osobnom automobilu čeških nacionalnih oznaka, namjeravajući ući u Republiku Hrvatsku. 

Policijski i carinski službenici pregledali su osobe i vozila te je kod navedenog putnika pronađeno je 1,3 grama opojne droge tipa "marihuana". Osumnjičeni je uhićen i kriminalističko istraživanje je u tijeku.

 


Stranica