Umag: 6. Sportske igre Sindikata policije Hrvatske

 Foto: PU istarska

Šeste Sportske igre Sindikata policije Hrvatske održale su se u Umagu od 16 do 19. rujna ove godine, izvijestila je PU istarska. Na susrete u Umag ove je godine došlo 1500 policajki i policajaca iz svih krajeva Hrvatske. Oni su predstavnici gotovo svih policijskih uprava i MUP-a sjedišta u Zagrebu te većine policijskih postaja.

Osim popularnog nogometa, Sindikat je organizirao natjecanja u gađanju zračnom puškom, stolnom tenisu, boćanju, odbojci na pijesku, kuglanju, pikadu i šahu. Iako je loše vrijeme obilježilo dane susreta sportski duh i želja za što boljim uspjehom nadvladalo je vremenske neprilike.

Sudionike igara pozdravio je načelnik PU istarske gospodin Mladen Blašković, kao izaslanik ministra  Tomislava Karamarka, a otvorio ih je predsjednik Sindikata policije Hrvatske Dubravko Jagić.

Na susrete su stigli i predstavnici sindikata policajaca: Mađarske, Kosova, Crne Gore, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Nakon završetka susreta Organizacijski odbor igara utvrdio je pobjednike u pojedinačnim i skupnim disciplinama. Napominjemo kako je PU bjelovarsko-bilogorsku predstavljalo je 60-tak policajaca u nekoliko momčadi, koje su se natjecale u malom nogometu, šahu, kuglanju i gađanju zračnom puškom, a većina njiih su i dragovoljci iz Domovinskog rata, kojima je ovakav vid rekreacije i druženja prijeko poptreban. 



Stranica