Zlouporabe opojnih droga

Na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“ i na području Novske policijski službenici pronašli su veću količinu tableta tableta s popisa droga, a za koje osumnjičeni nisu imali liječničku dokumentaciju...

 
Foto
: ilustracija

Na području Vinkovaca tijekom 24 sata na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“ policijski službenici PU vukovarsko-srijemske kod jednog državljana Švicarske i jedne državljanke Makedonije pronašli su ukupno 150 tableta (Bromazepam i Lexilium) za koje oni nisu imali potrebnu liječničku dokumentaciju.

Protiv njih slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela zlouporaba opojnih droga.

Također jučer u 14.40 sati na autocesti kod odmorišta Stari Grabovac na području Novske policijski službenici zaustavili su osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka u kojemu su se nalazili supružnici s područja Vukovara stari 32 i 36 godina. Kako su tijekom pregleda vozila uočene tablete, uhićeni su zbog sumnje u zlouporabu opojnih droga.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je riječ o 87 tableta s popisa droga za koje nisu imali liječničku dokumentaciju. Tablete su od njih oduzete te protiv oboje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog zlouporabe opojnih droga.



Stranica