U povodu Dana policije otkrivena spomen obilježja u PU karlovačkoj i u PPrP Karlovac

Foto: PU karlovačka

Postaja prometne policije Karlovac

Danas u 9 sati u Postaji prometne policije Karlovac, otkriveno je spomen obilježje za petoricu poginulih pripadnika Postaje prometne policije Karlovac, koji su poginuli tijekom Domovinskog rata obavljajući redovne zadaće. Svečanom činu otkrivanja spomen obilježja uz čelništvo Policijske uprave karlovačke bile su nazočne i obitelji poginulih djelatnika. Načelnik Policijske uprave karlovačke Josip Ćelić i načelnik Postaje prometne policije Karlovac Saša Lenard sa suradnicima, položili su vijenac i zapalili svijeću ispred spomen obilježja.

Spomen obilježje u PU karlovačkojPolicijska uprava

U 10 sati u Policijskoj upravi karlovačkoj, otkriveno je spomen obilježje 44-orici poginulih i dvojici nestalih policijskih službenika tijekom Domovinskog rata. Uz visoko izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova i Ravnateljstva policije, predstavnika županije i gradova, Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata i Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, svečanom činu otkrivanja spomen obilježja, prisustvovale su i obitelji poginulih i nestalih policijskih službenika.
Glavni ravnatelj policije Oliver Grbić sa suradnicima položili su vijenac i zapalili svijeću za sve poginule i nestale policijske službenike Policijske uprave karlovačke.