Povodom Dana policije odana počast poginulim braniteljima pripadnicima MUP-a

Povodom Dana policije u srijedu, 29. rujna najviše izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva policije predvođeno ministrom Tomislavom Karamarkom i glavnim ravnateljem policije Oliverom Grbićem polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odalo je počast poginulim braniteljima pripadnicima MUP-a kao i svima braniteljima koji su svoje živote položili na oltar domovine u Domovinskome ratu. 

 

Povodom Dana policije u srijedu, 29.  rujna najviše izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva policije predvođeno ministrom Tomislavom Karamarkom i glavnim ravnateljem policije Oliverom Grbićem polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odalo je počast poginulim braniteljima pripadnicima MUP-a kao i svima braniteljima koji su svoje živote položili na oltar domovine u Domovinskome ratu.

Položeni su vijenci i zapaljene svijeće na Oltaru Domovine na Medvedgradu, na Mirogoju kod Zida boli,  kod Središnjeg križa u Aleji poginulih branitelja u Domovinskom ratu, zatim na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te kod Spomen obilježja na Krematoriju.

Uz ministra Karamarka i glavnog ravnatelja Grbića izaslanstvo su činili državni tajnici Miljenko Radnić, Ivica Buconjić i Vladimir Faber te zamjenici glavnog ravnatelja Dražen Vitez i Milijan Brkić. Odavanju počasti nazočili su brojni dužnosnici MUP-a te načelnici policijskih uprava iz cijele Hrvatske.



Pisane vijesti