Šibenik: Trka za moj grad

U povodu proslave Dana policije te sv. Mihovila 29. rujna održana je sportska manifestacija „Trka za moj grad“, u kojoj je sudjelovao velik broj djece predškolskog i školskog uzrasta.

Foto: PU šibensko-kninska

U povodu proslave sv. Mihovila zaštitnika policije i policajaca, 29. rujna u Sportskom centru „Marinko Kardum“ u Mandalini održana je sportska manifestacija „Trka za moj grad“, u kojoj je sudjelovao velik broj djece predškolskog i školskog uzrasta.

Ovom prilikom naši su djelatnici posjetiteljima  predstavili svoje aktivnosti i rad u zajednici, kao i opremu s kojom obavljaju svoje svakodnevne zadatke i to kroz prezentaciju uređaja za snimanje brzine kretanja vozila, uređaje za detekciju opojnih, službenih psa za detekciju opojnih droga, službenih vozila  za intervencije u prometu i opreme i naoružanja koje koristi interventna policija.

Osim toga policija je na svom info-pultu dijelila promotivne materijale i letke na temu sigurnosti u prometu te letke kojima nastoji preventivno djelovati u borbi protiv alkohola, droga nasilja među djecom i mladima. 



Pisane vijesti