Šibenik: Dovršeno krim. istraživanje za krivotvorenje isprava

Očevidom je utvrđeno da je osumnjičeni 26. prosinca na automobil postavio ne pripadajuće registarske pločice, kao i da je ovom prilikom upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita, a pozitivno je reagirao na test na opojne droge.

U  Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje i nad 18-godišnjakom s područja Skradina osumnjičenom za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Jučer, 29. prosinca  oko 19.20 sati u Čistoj Velikoj, nakon što se nije zaustavio na znakove sa policijskog službenog vozila „Presretač“, zbog utvrđenog prekoračenja brzine kretanja s automobilom marke „VW Golf“, šibenskih registracijskih oznaka, osumnjičeni je dolaskom na predio Badovice–Lađevačko Polje, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s ceste i pobjegao s mjesta događaja.

Očevidom je utvrđeno da je osumnjičeni 26. prosinca  na automobil postavio ne pripadajuće registarske pločice, kao i da je ovom prilikom upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita, a pozitivno je reagirao na test na opojne droge.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava, zbog kaznenog djela za koje je osumnjičen, a protiv njega će biti podnijet i Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.



Pisane vijesti