Novogodišnja čestitka predsjednika i ministra

Na prvi dan Nove 2011. godine predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posjetio je i Operativno-komunikacijski centar policije Ministarstva unutarnjih poslova.

Na prvi dan Nove 2011. godine predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posjetio je i Operativno-komunikacijski  centar policije Ministarstva unutarnjih poslova.

Ispred Ministarstva dočekala ga je delegacija na čelu s ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom, glavnim ravnateljem policije Oliverom Grbićem te njihovim najbližim suradnicima.

Nakon kratkog prijavka i međusobnoga čestitanja ministar Karamarko je putem radio komunikacijskog sustava Tetra svima uputio novogodišnju čestitku:

 

  • Srdačno pozdravljam sve policajke i policajce koji se nalaze na svojim dužnostima. Želim vam svima zahvaliti na vašem trudu i rezultatima koje smo ove godine svi zajedno postigli te pokazali zavidne rezultate. Koristim prigodu da svima vama, koji danas radite, i svima onima koji ne rade, ali će već sutra raditi, zaželim sve najbolje u Novoj godini, puno uspjeha, zdravlja i sreće, vama i vašim obiteljima.

Ministar Karamarko je potom eter prepustio predsjedniku Josipoviću koji je također svim policajkama i policajcima zaželio sretnu i uspješnu Novu godinu.

  • Zahvaljujem vam na svemu što činite za građane Republike Hrvatske i želim da 2011. bude još bolja i još uspješnija. Hrvatska prepoznaje ono što činite za sigurnost naših građana i siguran sam da će cijeli sustav u narednoj godini na najbolji mogući način izvršavati svoje zadaće – završio je svoju novogodišnju čestitku predsjednik Republike Josipović.

Na ove lijepe želje, s druge strane etere, s Lastova, se javio načelnik policije postaje Lastovo Frano Škratulja koji se na čestitkama, u ime svih djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova,  zahvalio predsjedniku Republike i ministru unutarnjih poslova.  

Uslijedilo je zajedničko fotografiranje.



Pisane vijesti