Virovitica: Prometna nesreća

 

 

U petak, 14. siječnja oko  20.20 sati, u mjestu Kladare dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna osoba je zadobila  teže tjelesne ozljede, a  jedna  lakše tjelesne ozljede.

Prometna nesreća dogodila se na državnoj cesti D-2, kod mjesta Kladare  u smjeru  Pitomače kad je 28-godišnjak pod utjecajem alkohola (0.95 g/kg alkohola)  i nepropisnom brzinom  upravljao osobnim automobilom.   Dolaskom  do raskrižja sa sjevernim odvojkom mjesta Kladare,  prednjom stranom  je  udario u zaustavljeni osobni automobil KC reg. oznaka, koji je propuštao vozila iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 39-godišnjakinja Tom prilikom  osobni automobil KC reg. oznaka od siline udara odbačen na suprotni prometni trak u trenutku  kad se iz suprotnog smjera  kretao teretni automobil  VŽ reg. oznaka  sa kojim je upravljao 43-godišnjak.

 Na mjestu prometne nesreće  smrtno je stradala 39-godišnjakinja, vozačica u osobnom vozilu  KC reg. oznaka, dok je 28-godišnji vozač osobnog automobila zadobio  teške tjelesne ozljede, a putnik u  njegovom osobnom vozilu 20-godišnjak je zadobio lake tjelesne ozljede.



Pisane vijesti