Četiri kaznena djela na području Šibenika

Jučer, 3. veljače u Šibeniku u ulici Ante Šupuka je nepoznati počinitelj izvršio razbojništvo u putničkoj agenciji i otuđio veći iznos novca.

U razdoblju 30. siječnja do 2. veljače u Betini u autokampu je nepoznati počinitelj provalio u restoran tvrtke iz toga mjesta i otuđ
 

Jučer, 3. veljače u Šibeniku, u ulici Ante Šupuka, nepoznati počinitelj izvršio je razbojništvo u putničkoj agenciji i otuđio veći iznos novca.

U razdoblju od 30. siječnja do 2. veljače  u Betini, u autokampu, nepoznati počinitelj provalio je u restoran tvrtke iz toga mjesta i otuđio tehničke robe i aparata u vrijednosti od oko petnaest tisuća kuna.

U Šibeniku u ulici Bana Josipa Jelačića nepoznati  je počinitelj u razdoblju od 1. do 3. veljače, 40-godišnjaku iz stana otuđio manji iznos novca.

Tijekom noći 2. na 3. veljače u Šibeniku u ulici Ante Šupuka, na gradilištu nepoznati je  počinitelj dvojici 35-godišnjaka iz Gračaca i 25-godišnjaku iz Županje oštetio osobne automobile, a ukupna nastala šteta procijenjena je na oko 24 tisuće kuna.

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog po jednog kaznenog djela razbojništva, teške krađe, krađe i uništenja i oštećenja tuđe stvar .



Pisane vijesti