Radionica o otkrivanju krivotvorenih dokumenata

Od 7. do 11. veljače u zagrebačkom hotelu Panorama održava se tečaj policijskih službenika granične policije na temu otkrivanja krivotvorenih dokumenata. Na njemu sudjeluju policijski službenici granične policije iz 12 policijskih uprava.  

Od 7. do 11. veljače u zagrebačkom hotelu Panorama održava se tečaj policijskih službenika granične policije na temu otkrivanja krivotvorenih dokumenata.  Na njemu sudjeluju policijski službenici granične policije iz 12 policijskih uprava. 

Tečaj se održava u organizaciji Ureda za tehničku pomoć i razmjenu informacija Opće uprave za proširenje EU sa sjedištem u Bruxellesu – TAIEX („Technical Assistance Information Exchange Unit“). Ovo je drugi tečaj takve vrste koji se održava ove godine. Prvi takav tečaj  održan je sredinom siječnja. 

Cilj je obučiti multiplikatore granične policije za područje otkrivanja  krivotvorenih dokumenata, kako bi svoja znanja mogli  prenositi dalje policijskim službenicima u svojim matičnim policijskim upravama i postajama.

O navedenoj tematici našim će službenicima predavati  policijski službenici iz Republike Austrije i Slovenije koji imaju višegodišnje iskustvo na poslovima vezanim uz ovo područje. 



Pisane vijesti