Čakovec: Nedozvoljena trgovina

U improviziranom prostru ispod originalnog poda vozila pronađene ukupno 323 šteke cigareta (crveni „Marlboro“) i 706 kutija istih cigareta

 Foto: PU međimurska

Policijski službenici mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice prilikom dubinske kontrole u blizini cestovnog graničnog prijelaza Bukovje, 17. veljače oko 17.35 sati, zaustavili su osobni automobili slovenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao slovenski državljanin rođen 1973. godine iz Ljutomera.

Tijekom pregleda vozila, u suradnji s carinskom službom na graničnom prijelazu Bukovje, na vozilu su uočene preinake u vidu zatvorenih kutija te je vozilo službom HAK-a prevezeno u dvorište Policijske uprave međimurske. 

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga vozila. U kabini vozila pronađena su 3 mobilna telefona i 5 kutija cigareta, dok su u improviziranom prostru ispod originalnog poda vozila pronađene ukupno 323 šteke cigareta (crveni „Marlboro“) i 706 kutija istih cigareta.

Osobni automobil je oduzet uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, a protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.



Pisane vijesti