Osumnjičeni za 35 kaznenih djela zlouporabe opojnih droga

U Odjelu kriminalističke policije PU šibensko-kninske dovršeno je opsežno kriminalističko istraživanje započeto sredinom studenoga 2010. godine nad 21-godišnjakom i 24-godišnjakom iz Šibenika, 21-godišnjakom i 22-godišnjakom

Foto: PU šibensko-kninska

U Odjelu kriminalističke policije PU šibensko-kninske dovršeno je opsežno kriminalističko istraživanje započeto sredinom studenoga 2010. godine nad 21-godišnjakom i 24-godišnjakom iz Šibenika, 21-godišnjakom i 22-godišnjakom iz Bilica i 25-godišnjakom s područja Skradina, za koje je utvrđena osnovana sumnja da su počinili ukupno 35 kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.  

Postupajući prema ranije pribavljenim saznanjima da se osumnjičeni bave preprodajom opojne droge marihuane prema "sitnim" dilerima i krajnjim konzumentima 24. veljače 2011.godine oko pola noći, na autobusnom kolodvoru u Šibeniku, u neovlaštenom posjedu 670 grama droge marihuane zatečen je osumnjičeni 24-godišnjak, koji je marihuanu dopremio iz Zagreba.

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je jedan dio te marihuane bio namijenjen osumnjičenom 21-godišnjaku iz Šibenika, koji ju je u prethodnim situacijama nadalje preprodavao prema "sitnim" dilerima i krajnjim konzumentima s užeg područja grada Šibenika i općine Bilice.

Cijelu vijest pročitajte na stranicama PU šibensko-kninske.



Pisane vijesti