Slavonski Brod: Prometna nesreća

 

 

Policijski službenici Policijske postaje Stara Gradiška su oko 4.08 sati, prilikom redovite ophodnje u blizini Bodovaljaca u kanalu uočili vozilo prevrnuto na krov. U vozilu se nalazila muška osoba koja nije davala znake života. Odmah su pozvali Hitnu medicinsku pomoć, koja je oko 4.20 dijagnosticirala smrt osobe, a policija je utvrdila da je riječ o 22-godišnjem mladiću.

Policijskim očevidom je utvrđeno da je 22-godišnjak, zbog neprilagođene brzine pri izlaska iz zavoja udesno, izgubio nadzor nad upravljačem te se vozilo u zanijelo pa sletjeloo u odvodni kanal. Pritom je prednjim lijevim djelom vozila udario u zemljani most kolnog ulaza za poljoprivrednu površinu.Vozilo je nakon toga odbačeno preko mosta, koji je preletjelo zaustavivši se u kanalu, uvodi dubokoj pola metra, okrenuto na krov.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 22-godišnjak, čije tijelo je prevezeno u mrtvačnicu bolnice u Novoj Gradišci, gdje će se po nalogu istražnog suca u ponedjeljak obaviti obdukcija. Na mjestu događaja je bilo sedam pripadnika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nova Gradiška radi izvlačenja mrtvog tijela iz vozila.

Tijekom očevida promet se odvijao istočnom prometnom trakom bez zastoja. U vezi prometne nesreće slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradišci.



Pisane vijesti