Web stranice Doma zdravlja MUP-a

Stranice sadrže sve važne kontakt-podatke: od naziva ordinacija, imena liječnika, preko popisa pružanih usluga pa do brojeva telefona i radnog vremena za pacijente.

Ministarstvo unutarnjih poslova u rad je pustilo redizajnirane web stranice Doma zdravlja MUP-a RH do kojih svi zainteresirani građani mogu doći na adresi: http://www.dzmup.hr/.

Dom zdravlja MUP-a je zdravstvena ustanova koja djeluje u sustavu javnog zdravstva RH i u kojoj se obavlja primarna zdravstvena zaštita, specijalističko-konzilijarna zdravstvena zaštita i zaštita zdravlja na radu.  

Redizajnirane stranice sadrže sve važne kontakt-podatke navedenih djelatnosti Doma zdravlja: od naziva ordinacija, imena liječnika, preko popisa pružanih usluga pa do brojeva telefona i radnog vremena za pacijente. Također, građani mogu postavljati pitanja putem obrasca na naslovnoj stranici te na taj način doznati detaljnije informacije koje eventualno nisu pronašli na web-u.

Inače, Dom zdravlja MUP-a osnovan je 1953. godine. Tijekom godina svog rada i djelovanja mijenjao je naziv i unutarnju organizaciju, ali je osnivač uvijek bila Republika Hrvatska, a sjedište mu je od osnivanja pa do danas u Zagrebu, Šarengradska 3. 



Pisane vijesti