Poginula vozačica osobnog vozila

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros, 14. travnja, oko 5.55 sati, na D-8, kod mjesta Slano, jedna osoba je smrtno stradala, a osam osoba je lakše ozlijeđeno.

28-godišnjak iz Dubrovačkog primorja je upravljao kombi vozilom, marke Renault Traffic, splitskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom D-8  kada je izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja, najvjerojatnije poradi umora izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu prometnu traku gdje je udario u osobno vozilo marke Renault Kangoo, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 29-godišnjakinja iz Dubrovnika.

U ovoj prometnoj nesreći 29-godišnja vozačica osobnog vozila je smrtno stradala, a putnica iz istog vozila, te 28-godišnji vozač kombija i šestoro putnika iz kombija, svi hrvatski državljani, su lakše ozlijeđeni. Nakon pružene liječničke pomoći u dubrovačkoj bolnici svi ozlijeđeni su pušteni, osim 28-godišnjeg vozača koji je zadržan na daljnjem liječenju.

Promet je ovim dijelom bio u potpunosti zatvoren do 9.15 sati, a naizmjenično se odvijao do 12.15 sati kada je normaliziran. Na mjesto prometne nesreće osim policije izašli su nadležna istražna sutkinja i državni odvjetnik koji su vodili očevid.

Protiv 28-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Pisane vijesti