Ozlijeđena dva policijska službenika

Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja oni su staklenim bocama i kamenjem gađali policijske službenike kojom prilikom su nanijeli tjelesne ozljede dvojici policijskih službenika, od kojih je jedan zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici. Također su oštećena i dva službena vozila.

Foto: Ilustracija

U petak, 15. travnja, oko 22.50 sati u Novoj Mokošici, ulica Od Izvora, grupa mlađih muških osoba je prepriječila put vatrogasnom vozilu, ne dozvoljavajući gašenje kontejnera. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja oni su staklenim bocama i kamenjem gađali policijske službenike kojom prilikom su nanijeli tjelesne ozljede dvojici policijskih službenika, od kojih je jedan zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici. Također su oštećena i dva službena vozila.

Nadalje, oko 23.30 sati na skretanju za Novu Mokošicu motornom pilom su prepilili stablo bora koje je palo na obje kolničke trake, tako da se nije mogao odvijati promet.

Na mjestu događaja policijski službenici uhitili su ukupno pet muških osoba, stare od 23 do 36 godina, koji su dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje nakon čega će protiv njih bit podnesene odgovarajuće prijave.



Pisane vijesti