U eksploziji kotla s vodom ozlijeđen vlasnik kuće

U subotu, 16. travnja oko 12.45 sati u Varaždin Bregu, Koradovica, došlo je do eksplozije u kući vlasništvo 62-godišnjaka.

Foto: Ilustracija

U subotu, 16. travnja oko 12.45 sati u Varaždin Bregu, Koradovica, došlo je do eksplozije u  kući vlasništvo 62-godišnjaka. Očevidom je utvrđeno da je eksplodirao kotao sa vodom u kaminu, na način što je vlasnik naložio vatru u kaminu na drva, uslijed čega je loženjem došlo do stvaranja visoke temperature vode u kotlu, jer su ventili od kamina prema centralnom grijanju bili zatvoreni.

Uslijed eksplozije, vlasnik koji se u tom trenutku nalazio u toj prostoriji je zadobio ozljede te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje mu je pružena medicinska pomoć te je zadržan na liječenju. Isto tako, uslijed eksplozije su nastala veća oštećenja u prostoru same kuće, odnosno razbacan je namještaj, popucala stakla na prozorima, izbijena vrata i drugo. Visina materijalne štete nije za sada utvrđena. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.



Pisane vijesti