Prometna nesreća s poginulom osobom

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 17. travnja, oko 3.35 sati, na D-8 kod mjesta Komin, jedna osoba je smrtno stradala, a jedna je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život.

 Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 17. travnja, oko 3.35 sati, na D-8 kod mjesta Komin, jedna osoba je smrtno stradala, a jedna je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život.

29-godišnjak iz Kule Norinske je upravljao osobnim vozilom marke Opel Corsa, krećući se kolnikom iz pravca Opuzena prema Pločama, kada je zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku, izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u osobno vozilo marke VW Golf, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 31-godišnjakinja iz Ploča.

U ovoj prometnoj nesreći 31-godišnja vozačica Golfa je smrtno stradala, dok je vozač Opel Corse nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja Ploče prevezen u dubrovačku bolnicu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede neopasne po život i zadržan je na liječenju. Promet je na ovom dijelu bio zatvoren do 9.30 sati. Na mjesto prometne nesreće osim policije izašla je nadležna istražna sutkinja i državni odvjetnik koji su vodili očevid.

Protiv 29-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Pisane vijesti