Na Hreljinu zaplijenjene 73 stabljike canabisa i pribor za uzgoj

Pronađen je pribor za uzgoj droge marihuana (reflektori, lampe, mjerači vlage), oko 100 grama marihuane (sjemenke, cvjetovi i sasušena biljka), te stabljika canabisa od 90 cm. Svi pronađeni predmeti su oduzeti


FOTO: PU primorsko-goranska

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU primorsko-goranske sinoć su u šumskom predjelu u blizini mjesta Hreljin zatekli 44-godišnjaka s područja Bakra u obilasku nasada većeg broja stabljika canabisa.  

Danas je na mjestu događaja policija obavila očevid, nakon kojeg su zaplijenjene 72 stabljike canabisa visine od 5 do 50 centimetara. Stabljike su bile zasađene u zemlju i u plastične posude. Isto tako temeljem naloga Istražnog suca Županijskog suda u Rijeci obavljena je pretraga. Pronađen je pribor za uzgoj droge marihuana (reflektori, lampe, mjerači vlage), oko 100 grama marihuane (sjemenke, cvjetovi i sasušena biljka), te stabljika canabisa od 90 cm. Svi pronađeni predmeti su oduzeti.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga 44-godišnjak je priveden u III. policijsku postaju Rijeka. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.



Pisane vijesti